Metaaldetector.nl

Koop Nu!

bedrag:   1216.00
1216.00
aantal:
print
DETECTOREN » XP

XP Deus 22 RC

De detector is instelbaar voor 4 frequenties zodat je zeer gevoelig maar ook zeer diep kunt zoeken. Denk hierbij aan de gevoeligheid van de Goldmax. Het kleine kastje communiceert draadloos met de schotel en kan op de steel worden gemonteerd maar je kunt het ook eenvoudig in je binnenzak dragen of aan je riem met bijgeleverd heuptasje.
meer informatie:
Draadloze digitale verbinding (36 frequenties) * 4 zoekfrequenties (4, 8, 12 en 18kHz) * reactietijd instelbaar ( recoveryspeed 2 tot 3 x sneller of trager dan de Gold Maxx Power) * kan zowel in motion als non-motion modus gebruikt worden. * Uitgebreide discriminatiemogelijkheden met nog betere selectie voor ijzeren voorwerpen volgens grootte. * 10 in de fabriek voorgeprogrammeerde instellingen.
Basic 1,Gold Maxx Power, Deus Fast, Pitch, G-Maxx, Relic, Wet Beach, Dry Beach, Basic 2 en Gold Field)
* weegt slechts 975gram Bij montage op de steel wordt deze op z'n plaats gehouden door een neodymium magneet. * USB aansluiting om op te laden of de software te upgraden via de XP website. * In de Benelux naar keuze verkrijgbaar in Nederlandstalige of Franstalige uitvoering. * 1 lader zal de 3 delen samen opladen. Batterijduur van de (laatste nieuwe) zoekschijf ongeveer 15 uur
(afhankelijk van de ingestelde sensitivity en frequentie), het kastje en hoofdtelefoon ongeveer 27 uur. * 22,5cm DD waterdichte zoekschijf inclusief beschermkap.
Garantie 5 jaar (vanaf 2013)

« Terug